neděle 17. června 2012

13. - 15.4. 2o12 Jarní výprava Vlčat do Chrudimi

Další velkou výpravu Vlčat jsme podnikli do Chrudimi, ve složení Dvojče, Zoubek, Doktor, Bobek, Ondra, Tadeáš, Nemáš a Čert. Z vedoucích PT, Owen, Robax, Duše a Panda. Sraz byl tradičně na Vlakovém nádraží odkud jsme vyrazili směr Chrudim :) Tam na nás čekala skautka, která nás odvedla do klubovny " U tří smrčků". Klubovna byla sice v panelákové zástavbě, ale velmi útulná. večer jsme se ubytovali a připravili jsme si spacáky na spaní...ale ještě před spaním jsme si zahráli několik deskovek a pak hurá do spacáku.
Ráno snídaně s buchtami od maminek a čaj. Následovala hra po městě, kde Vlčata byla rozdělena do skupinek k vedoucím a získala tajenku s úkoly, kde měli zjišťovat informace o Chrudimi. a kupodivu se mi vrátili zpět všichni. Po obědě jsme vyrazili na vlak do Slatiňan do hřebčína a na koně Převalského. Nejhezčí bylo pro kluky, když viděli malá hříbátka pobýhat v ohradě a zvědavě k ním natahovat hlavu.
Po cestě přes park jsme se dostali ke Kočičímu hrádku, kde již čekali skauti a nastal boj o hrádek...po velké boji / za pomoci papírových koulí / získala Vlčata svoji svačinu :)
Cestu zpět jsme chtěli absovovat pěšky, ale Vlčata byla moc unavená, tak jsme se nechali ukecat a vyrazili na vlak. Po večeři jsme si šli zahrát na hříště a mezitím přijeli rodiče pro Ondru a za moment pro Zoubka a Dvojče, aby si ho mohli odvézt dříve domů. Večer s deskovkami - Vlčata se nám naučila hrát další deskovky :)Nedělní dopoledně jsme se šli projít po centru a po místech, kde měla Vlčata plnit své úkoly. Okoukli jsme staré městské hrady, prolezli Myší díru a přelezli jsme si kmen přes potok. Po obědě úklid, balení a odjezd k maminkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat